U trendu

Proslava Prvog maja u Novom Sadu i okolini

Novosadjani će Praznik rada moći da proslave na tradicionalnom prvomajskom uranku u Kameničkom parku na Dunavu kod Sremske Kamenice, najavljeno je danas iz Javnog preduzeća Gradsko zeleniloNoviSad.

Iz Gradskog zelenila su naveli da će tokom 1. i 2. maja loženje vatre u Kameničkom parku biti dozvoljeno samo na ložištima koja će postaviti redarska služba tog preduzeća, a naplata po danu biće 400 dinara.

U saopštenju se navodi da su uklonjene grane koje mogu da ugroze bezbednost posetilaca, biće uradjen tretman krpelja nakon košenja trave, i obezbedjeni su parkinzi do rampe na ulazu u Kamenički park po ceni 200 dinara po danu.

Proslava Prvomajskih praznika biće organizovana i u Limanskom parku u Novom Sadu, koji takodje za ovu priliku sredjuje Gradsko zelenilo, a program organizuje preduzeće „Audio konstruktor uz podršku gradske uprave.

Program u Limanskom parku trajaće od 11 do 15 časova, a nastupiće sedam neafirmisanih bendova, kao i sastav „Pet minuta slave“ koji će zatvoriti manifestaciju.

U utorak, 1. maja počeće i 108. sezona na novosadskom kupalištu „Štrandu“, a dnevne karte koštaće 50 dinara, dok deca uzrasta do sedam godina neće plaćati ulaz.

Sezonske ulaznice za „Štrand“ bez popusta koštaće 1.345 dinara, a sa popustom za djake, studente i penzionere 850 dinara.

Tokom praznika u Novom Sadu radiće i Adrenalin park „Zemlja čuda“, kao i „Dino Park“ kod SPENS-a a 2. maja na Andrevlju će početi medjunarodna etapna trka planinskih biciklista.

Više informacija o programima tokom predstojećih praznika gradjani mogu pronaći na sajtu Turističke organizacije Grada Novog Sada – www.novisad.travel.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.