U trendu

Raspisan konkurs za godišnje nagrade Udruženja novinara Srbije

Udruženje novinara Srbije (UNS) saopštilo je danas da je raspisalo konkurs za novinarske nagrade za 2016. godinu koje će biti uručene na Dan UNS-a, 21. decembra.

UNS dodeljuje nagradu za životno delo, za uredjivanje „Dimitrije Davidović“, za novinarsko stvaralaštvo „Laza Kostić“, komentar ili kolumnu „Bogdan Tirnanić“, specijalnu nagradu „Žika M. Jovanović“ za doprinos istoriji štampe i novinarstva, za teorijske radove o novinarstvu i publicističko delo, kao i Zlatnu povelju za dugogodišnji rad i doprinos novinarstvu i razvoj novinarske organizacije.

Pravo predlaganja i pravo učešća na konkursu imaju svi zainteresovani.

Predlozi treba da sadrže jasno naznačen naziv nagrade za koju se konkuriše, obrazloženu kandidaturu i novinarske radove za koje su autori kandidovani (isečke ili fotokopije tekstova, tonske i video zapise – CD ili DVD).

Predloge za nagrade treba dostaviti najkasnije do 15. decembra 2016. godine, u pet primeraka, na adresu: Udruženje novinara Srbije, Resavska 28/I, 11 000 Beograd, sa naznakom „ZA GODIŠNJU NAGRADU UNS-a“. Predlozi se mogu dostaviti i lično, u sekretarijatu UNS-a.

UNS će uvažiti predloge koji stignu poštom zaključno sa 16. decembrom do 13 sati, ukoliko imaju poštanski žig od 15. decembra 2016. godine, navodi se u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar