U trendu

Rekonstrukcija glavne ulice u Obrenovcu

OBRENOVAC – U Obrenovcu su u toku radovi na rekonstrukciji glavne ulice, Ulice Miloša Obrenovića, koji će se izvoditi u dve faze.

Radovi su počeli juče i trajaće 14 dana, a prva faza, u delu do prodavnice sportske opreme „Đak“, biće završena do 9. avgusta.

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da se pođednako radi na izgradnji osnovne infrastrukture i javnih objekata koji imaju kulturni značaj.

S tim u vezi, najavio je da se u skorijem periodu očekuje početak radova na izgradnji nove zgrade biblioteke i istakao da će stari objekat postati muzej, navodi se na sajtu opštine Obrenovac.

Čučković je rekao da se očekuje i kompletna rekonstrukcija Šabačkog puta, kao i da će vrlo brzo početi radovi na rekonstrukciji putnog pravca od Ratara do Obrenovca.

Najavio je da će se raditi i kompletna rekonstrukcija Valjevskog puta budući da je, kako kaže, na tom putu podloga uništena u velikoj meri i krpljenje saobraćajnice nije opcija.

Čučković je dodao da će se na Valjevskom putu, s obzirom na veliku opterećenost teretnim vozilima, uporedo vršiti kontrola pretovara kamiona, kao i brzine u cilju postizanja veće bezbednosti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.