najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Rekonstrukcija Trga Slavija kreće do 15. marta

Sa rekonstrukcijom Trga Slavija i Bulevara oslobođenja počeće se do 15. marta naredne godine, najavio je danas pomoćnik direktora Agencije za investicije i stanovanje Grada Beograda Dragan Milošević.

Milošević je precizirao da će radovi trajati maksimalno šest meseci, a da će ugovorom sa izvođačem biti predviđene nagrade za završetak radova pre isteka roka, kao i drastične kazne za njegovo prekoračenje.

Tokom rekonstrukcije uvek će, kako je istakao, biti prohodna jedna saobraćajna traka u Bulevaru oslobođenja, kako bi se umanjili mogući zastoji, preneo je Beoinfo.

Kada je reč o završenoj rekonstrukciji Vojvode Stepe, Milošević je dodao da još treba da se urade neki detalji, kao što je podešavanje skretnica, da se prepakuju ploče na stajalištima za slabovide, uz podsećanje da je investitor u naredne dve godine dužan da otklanja sve nedostatke.

On je najavio da će tramvaj u delu ulice do Save Maškovića krenuti u sredu ili četvrtak, dok će u delu do Paunove biti u funkciji do sredine naredne sedmice, te da je veliki posao urađen u prethodnom periodu, jer Ulica vojvode Stepe nije obnavljana od 1986. godine.

Milošević je najavio raspisivanje tendera za projektovanje rekonstrukcije ulica 27. marta, Džordža Vašingtona i Cara Dušana do kraja godine, dok 2016. kreće i rekonstrukcija Ruzveltove i Ulice Mije Kovačevića.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike