U trendu

Šestoro lakše povredjeno u saobraćajnim nezgodama u Beogradu

U saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile na beogradskim ulicama protekle noći lakše je povredjeno šest osoba, medju kojima i jedan dečak, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura kazala je agenciji Beta da su u saobraćajanoj nezgodi oko 22 časa na uglu ulica Omladinskih brigada i Milutina Milankovića na Novom Beogradu lakše povredjena dva mladića od 23 i 34 godine, kao i devojka od 22 godine.

Dečak (14) je zadobio lakše povrede u saobraćajnoj nezgodi nešto pre 22 časa u Bulevaru Zorana Djindjića, takodje na Novom Beogradu, zbog čega je prebačen na Univerzitetsku dečju kliniku „Tiršova“.

Na autoputu u smeru ka Zagrebu kod restorana „Franš“ oko 20.25 lakše je povredjen muškarac (36), dok je žena (31) takodje lakše povredjena u saobraćajnoj nezgodi oko 19 časova u Ulici Vojislava Ilića.

„Svi povredjeni su prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju, jer je noćas bila dežurna“, kazala je Nada Macura.

Ekipa Hitne pomoći intervenisala je protekle noći 107 puta, od čega je 13 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, hipertoničari i srčani bolesnici. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar