U trendu

Sigurni na odmoru uz AMS Osiguranje

BEOGRAD – Kompanija AMS Osiguranje podseća građane koji planiraju put u inostranstvo da kod njih mogu da zaključe poliusu Putnog osiguranja pod najpovoljnijim uslovima, čime se obezbeđuju od eventualnih skupih troškova u slučaju neželjenih nezgoda tokom putovanja.

Zaključenjem polise Putnog zdravstvenog osiguranja kod AMS Osiguranja za samo 840 dinara, koliko košta premija za individualnu polisu za sedam dana boravka na teritoriji Evrope, klijentu će biti pokriveni skupi troškovi lečenja, koji često premašuju njegov budžet.

„Bilo da vam zatreba hitna medicinska intervencija, lekovi i medicinska pomagala, kao i mnoge druge zdravstvene usluge, u skladu sa uslovima osiguranja, AMS Osiguranje zaštitiće vas od neželjenih finansijskih gubitaka“.

Iz AMS Osiguranja takođe podsećaju građane da ne zaborave da po veoma pristupačnim cenama osiguraju dom od brojnih rizika dok su na putu. Oni koji odaberu da osiguraju i stvari u stanu ili kući ostvaruju pravo na dodatnih 10 odsto popusta na celokupnu premiju osiguranja.

Zainteresovani mogu detaljnije informacije naći na sajtu www.ams.co.rs, ili se lično infromisati kod zaposlenih u AMS Osiguranju u Ruzveltovoj 16 u Beogradu, ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar