U trendu

Skandalozni snimak sa autobuske stanice šokirao Srbiju (video)

Policija u Kragujevcu uhapsila je M. T. (65) iz Kragujevca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje.

Kako je MUP saopštio, on se tereti da je kao radnik fizičko – tehničkog obezbeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu, nakon kraće rasprave 31-godišnjoj putnici iz Beograda uvrnuo ruku i nogom joj zadao više udaraca.

Snimak ove situacije kruži društvenim mrežama, a u komentarima se navodi da je najpre došlo do verbalnog sukoba jer joj muškarac nije dozvolio da uđe bez peronske karte, da bi mu ona zbog toga udarila dva šamara.

Međutim, na snimku se vidi samo kako radnik obezbeđenja ne dozvoljava ženi da ustane sa zemlje, dok ona sve vreme doziva pomoć. Šutiranja nema na snimku.

Naime, kako prenosi portal InfoKG, do sporne situacije došlo je zbog peronske karte, koju putnica, prema rečima očevidaca, nije imala, a kako se navodi, nije odustajala ni od namere da stigne do perona.

Pripadnik obezbeđenja je putnicu oborio na beton i držao je tako duže vreme, uvrnuvši joj pritom ruke, dok ju je kolenom pritiskao da ne može da se pomeri. Ovo se sve dešavalo naočigled ostalih putnika na stanici, a žena je vrištala da je pusti i da ne može da diše.

Portal InfoKG takođe prenosi, da su pojedini očevici tvrdili da je žena prva fizički nasrnula na zaposlene na ulazu, ali da će istragu šta se stvarno dogodilo sprovesti istražni organi.

Radniku obezbeđenja je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (6)