U trendu

SNS: Jeremić aktivno učestvovao u upropašćavanju Srbije

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov ocenio je večeras da je kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić bio najgori ministar u najgoroj Vladi Srbije i da kao deo vlasti „nije stajao po strani“, već „vrlo aktivno učestvovao u upropašćavanju Srbije“.

Jeremić je danas na skupu u Šapcu ocenio da Srbija ide u „pogrešnom i opasnom pravcu“ i rekao da kao političar neće „stajati po strani“ i „dozvoliti njeno propadanje“.

U saopštenju, koje potpisuje Jovanov, navodi se i da se, „dok se Jeremić po belom svetu laktao da sebi obezbedi neku bogato plaćenu funkciju“, u Srbiji vredno i mukotrpno radilo da bi se zemlje izvukla, iz kako je naveo, „blata i mulja u koji ju je gurnula kriminalna vlast Vuka Jeremića, Dušana Petrovića i Borisa Tadića“.

„Srbija je daleko odmakla od vremena kada je kum Vuka Jeremića na lepe oči i na ‘majke mi’ uzimao od državne ‘Agrobanke’ 10 miliona evra, kada je banka bila uništena, radnici otišli na ulicu, a Jeremić u Ameriku da pije šampanjac i troši milione gradjana Srbije“, navodi se u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.