U trendu

Sramota u NS: Ova gospođa opušteno je ukrala roditeljima dečja kolica! (video)

Novi Sad je u poslednje dve, tri godine punio novinske stupce ne samo zbog Egzita i svojih lepota, već i kriminala koji je u velikom porastu.

Šta se to događa sa Novosađanima pa da u toku večeri dođu na ideju da jednom bračnom paru pred nosom ukradu i dečja kolica.

Pritom, u ovom slučaju se ne radi o dečacima-kriminalcima u pubertetu, ovde je glavni junak jedna gospođa.

Kamera sa jednog lokalnog marketa na uglu ulica Kosovske i Aleksandra Tišme u Novom Sadu snimila je 27. januara jednu gospođu kako krade dečija kolica u vlasništvu Novosađanina V. P.

/ #NSulice / PODELITE!Sramotna krađa dečijih kolica ispred prodavniceBahatost na delu, starija gospođa krade dečija kolica ispred prodavnice u Kosovskoj ulici. Lopovi više ne prezaju ni od čega. Velika sramota! Ukoliko prepoznate dotičnu "gospođu" javite nam se u inbox. Slučaj je prijavljen policiji

Gepostet von Nsuzivo.rs am Sonntag, 12. Februar 2017

„Dovezao sam se sa porodicom do zgrade i rekao ženi i deci da me ne čekaju ispred ulaza zato što je hladno, već da odu kući i da ću ja doći čim nađem parking mesto. Žena me je zamolila da kupim u prodavnici još neke sitnice i nisam ni sanjao da neko može da nam ukrade kolica“, rekao je ovaj Novosađanin, prenosi „Blic“.

Policija do danas nije pronašla ni gospođu ni kolica.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.