U trendu

Stamatović: Ne znam da li je Vuk Jermić spreman da udje u predsednički trku

Predsednik opštine Čajetina i kandidat za predsednika Srbije Milan Stamatović izjavio je da on nije kandidat partije vladajuće većine, već kandidat naroda i da je podela na republičke i lokalne lidere besmislena.

„Možemo da delimo kandidate na one koji Srbiju vide kao robinju MMF-a i na one koji će zaoštriti odnose sa MMF-om. Postoje kandidati koji su evrofanatici i kandidati koji se zalažu za prekid evrointegracija i za ekonomsko i vojno zbližavanje sa Rusijom“, rekao je Stamatović za portal Komentar-pres (www.komentarpress.net) i podsetio da se jedina Kancelarija za saradnju sa Rusijom nalazi u Čajetini.

Stamatović je rekao da Srbija treba da živi medju prijateljima i da je neophodno preispitati odnose sa MMF-om, kao i da će se i dalje zalagati da se narodu vrati oteta imovina na Zlatiboru.

Komentarišući eventualnu kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije, Stamatović je rekao da nije siguran da je Jeremić spreman udje u trku za predsednika Srbije.

„Izbori koji dolaze odigravaju se na domaćem terenu koji je po pravilu klizav i nezgodan za političare poput Vuka Jeremića. Na predsedničkim izborima bira narod srpski, a ne svetska elita“, rekao je Stamatović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar