Stipendije iz Londona za studente Ekonomskog fakulteta u Beogradu

Londonska škola ekonomije i političkih nauka (LSE) Univerziteta u Londonu najavila je danas da će stipendirati učešće studenata Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu na tronedeljnoj letnjoj školi u Londonu.

LSE će obezbediti stipendije za dva studenta prve godine Ekonomskog fakulteta u vrednosti od po 5.000 evra koje obuhvataju besplatno učešće u letnjoj školi, besplatan smeštaj u LSE kampusu, troškove avio prevoza i izdavanja britanske vize.

Studenti mogu da izaberu jedan od ponudjenih kurseva iz računovodstva, menadžmenta, zaštite životne sredine, finansija, medjunarodnih odnosa, prava i engleskog jezika. ESPB bodovi stečeni u LSE letnjoj školi biće upisani u dodatak diplomi studenata.

Ekonomski fakultet u Beogradu, jedan od malobrojnih u Evropi, ima sporazum sa Univerzitetom u Londonu o izvodjenju osnovih studija po programu prestižne Londonske škole ekonomije i političkih nauka, koji će studentima omogućiti sticanje dve diplome.

Studenti prve godine ekonomije naredne školske godine 2017/2108 moći će da upišu osnovne studije LSE na Ekonomskom fakultetu, koje će se izvoditi na engleskom jeziku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.