U trendu

Stojković: Puštanje Tačija poruka raseljenima da se ne vraćaju na Kosovo

Predsednik Koalicije raseljenih lica sa Kosova i Metohije Miloš Stojković izjavio je da je puštanje na slobodu komandanta regionalne policije Kosova Nehata Tačija poruka raseljenima da nije bezbedno da se vrate na Kosovo i Metohiju.

Viši sud u Beogradu juče je ukinuo pritvor Tačiju jer je obustavljena istraga u njegovom slučaju. Tači krajem septembra uhapšen na administrativnom prelazu Končulj, na osnovu poternice niškog Višeg suda zbog terorizma.

„Puštanje Nehata Tačija na slobodu je za svaku osudu. On je pušten u tišini, dok svi mediji bruje o pokušaju atentata na premijera (Aleksandra Vučića). Naši neprijatelji koji su nam bombardovali zemlju imaju interes da ugroze bezbednost premijera koji nije njihova igračka i da omoguće slobodu za teroristu koji im je uvek na raspolaganju“, rekao je Stojković za portal Komentar-pres (www.komentarpress.net).

Prema njegovim rečima, to je još jedan dokaz da su strani špijuni duboko infiltrirani u pravosudje Srbije.

Predsednik Pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da je puštanje na slobodu Nehata Tačija ustupak Albancima.

„Ova vlast je sve dala Albancima, a nije dobila nista za Srbe. Ostalo su medijske igre koje služe da se sakrije ova istina“, rekao je Obradović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar