U trendu

Sutra pretežno sunčano, do 17 stepeni

U Srbiji će sutra posle krakotrajne magle po kotlinama u većini mesta biti pretežno sunčano, samo je na jugoistoku uz više oblačnosti ujutro i pre podne ponegde moguća kratkotrajna kiša, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, u Vojvodini i na istoku povremeno jak, severozapadni, krajem dana u slabljenju i skretanju na jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od tri do osam, a najviša dnevna od 14 do 17 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano. Vetar će biti slab i umeren severozapadni, krajem dana jugoistočni. Najniža temperatura biće osam, a najviša dnevna 16 stepeni.

Narednih sedam dana u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplije. U četvrtak i petak očekuje se promenljivo oblačno, malo svežije, mestimično sa kišom, lokalnom pojavom pljuskova sa grmljavinom a od subote postepeni porast temperature.

Slično vreme predvidjeno je i u Beogradu u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 2 aprila 2018:

Usled očekivanih biometeoroloških prilika većina hroničnih bolesnika može osetiti smanjenje tegoba. Oprez se savetuje astmatičarima u prepodnevnim satima. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu malaksalosti i neraspoloženja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.