U trendu

Sutra umereno oblačno, posle podne razvedravanje

U Srbiji će sutra ujutro i pre podne biti umereno i potpuno oblačno, u Banatu i na istoku zemlje još ponegde sa slabom kišom, dok će od sredine dana doći do postepenog razvedravanja sa zapada, saopštio je Hidrometerološki zavod Srbije.

Vetar će biti slab i umeren zapadni i severozapadni, u Vojvodini i na istoku povremeno jak. Jutarnja temperatura kretaće se od 10 do 15 stepeni, a najviša dnevna od 20 do 25 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra pre podne biti umereno do potpuno oblačno, a posle podne će doći do razvedravanja. Vetar će biti slab i umeren zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se oko 12 stepeni, a najviša dnevna oko 21.

U Srbiji će narednih sedam dana biti promenljivo oblačno sa dužim sunčanim periodima, u drugom delu sedmice ponegde sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima. Krajem perioda će biti pretežno sunčano i toplije.

U Beogradu će u tom periodu biti slično vreme.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 4. septembar 2017.

Biometeorološka situacija može uticati na pojačanje tegoba kod reumatičara, astmatičara i cerebrovaskularnih bolesnika. Kod meteoropata moguće su glavobolja i neraspoloženje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.