U trendu

Sutra veoma hadno, vetrovito, sa snegom

U Srbiji će sutra biti oblačno sa snegom, vetrovito i veoma hladno s temperaturom ispod nule, sa povećanjem visine snežnog pokrivača, a u planinskim predelima predvidja se stvaranje snežnih nanosa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će umeren i jak, istočni i severoistočni. Najniža temperatura kretaće se od minus sedam do minus četiri, a najviša od minus pet do minus dva stepena Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti oblačno sa snegom, vetrovito i veoma hladno, sa stvaranjem i povećanjem visine snežnog pokrivača. Vetar će biti umeren i jak, istočni. Najniža temperatura će biti minus šest a najviša minus tri stepena.

U Srbiji će do četvrtka biti veoma hladno s ledenim danima. U utorak i sredu očekuje se mestimično slab sneg, a u noći izmedju srede i četvrtka kratkotrajno razvedravanje. U četvrtak ponovo će doći naoblačenja sa snegom.

U Beogradu se predvidja slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 26, februar 2018:

Biometeorološke prilike nepovoljno će uticati na hronično obolele osobe, pogotovo na srčane i cerebrovaskularne bolesnike. Mogući su nervoza, glavobolja i reumatski bolovi kao meteoropatske reakcije. Osećaj hladnoće može biti pojačan zbog vetra.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.