U trendu

Tinejdžerka iz Mrčajevaca pobegla sa stricem, otac ih pronašao u Crnoj Gori

Jasmina S. (19) je, kako sumnjaju njeni roditelji, pobegla sa svojim stricem Miroljubom Šćepovićem (50) koji je bivši sveštenik. Devojku iz Mrčajevaca je sa Miroljubom u nedelju u Podgorici pronašao otac Perica (43). Otac je ubrzo uhapšen jer se u policijskoj stanici potukao s Miroljubom.

Jasmina nije došla kući 2. septembra, a njena majka Zorica je iste noći policiji prijavila nestanak. Miroljub je ranije imao dva braka, a kako prenose domaći mediji, u selu Grivac kod Knića je prvi puta obljubio jednu maloletnu devojku. Tada su ga meštani pretukli i intervenisala je policija.

U Miroljubovoj kući su policajci tada našli automatsku pušku u dečjem krevecu. Miroljub je nastavio sa skandalima i zaveo je Jasminu te je s njom pod još nerazjašnjenim okolnostima pobegao u Crnu Goru.

Upućeni u celi slučaj kažu da je Miroljub očigledno manipulisao devojkom jer je ona odjednom promenila ponašanje prema porodicii i prijateljima, a majku je nedavno optužila za zlostavljanje. Meštani Mrčajevaca međutim to negiraju i kažu da porodica ima četiri ćerke i da Zorica i Perica čine sve kako kako bi one imale lepo odrastanje i bezbrižan život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar