U trendu

Turbulentna vremena traže hrabre odluke i dosledne ljude

Povodom postignutih dogovora sa MMFom, predsednik PUPS Milan Krkobabić izjavio je da je u prethodne dve godine PUPS dao punu podršku konceptu Aleksandra Vučića.
 
„U prethodne dve godine PUPS je dao punu podršku  konceptu premijera Aleksandra Vučića za teške mere fiskalne konsolidacije.  Pametno, racionalno i odgovorno vodjenje finansija, korak po korak , dovelo je do stabilizacije finansija i upešnih pregovora sa MMFom.

Najavljena jednokratna pomoć penzionerima je izraz dubokog razumevanja za materijalni položaj onih koji su dali najveći doprinos   ali predstavlja i vid zahvalnosti najstarijima za ogroman teret koji su nosili u prethodnom periodu.

Lider PUPS  podvukao je da je današnja najava povećanja plata i penzija, u duhu politike koju PUPS zastupa od svog osnivanja a to je solidarnost sa najugroženijima i njihova zaštita.

Turbulentna vremena zahtevaju hrabre odluke i dosledne ljude. PUPS ostaje čvrsto privržen konceptu premijera Vučića za ekonomski i privredni oporavak zemlje i davaće pun doprinos bez obzira na najrazličitije izazove, navodi se u saopštenju Milana Krkobabića, predsednika PUPS-a.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.