najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

U četiri saobraćajne nesreće povredjeno šest osoba

Tokom noći u Beogradu desile su se četiri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno šest osoba od kojih je petoro zbrinuto u dežurne zdravstvene ustanove, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Hitna pomoć intervenisala je 104 puta od toga 23 na javnom mestu, rekla je Macura za agenciju Beta.

U Bulevaru Oslobodjenja povređen je mladić star 21 godinu, koji je nakon ukazane pomoći odbio transport u bolnicu, rekla je portparol hitne pomoći Nada Macura.

Doktorka je navela da je oko 22 sata u Bulevaru Mihajla Pupina povredjen mukarac koji je zbog tupih povreda glave prevezen u Kliničko bolnički centar Zemun kao i dve žene povredjene u Tošinom bunaru.

Dve osobe povređene oko 4.00 u Bulevaru Živojina Mišiča prevezene su u Urgentni centar. Ženska osoba je, kada je automobil udario u banderu, zadobila razderotine glave, a muška tupu povredu glave, istegnuće vrata i prelom kljucne kosti.

Prema rečima doktorke, na broj 194 noćas su se najčešče javljali asmatičari, heprtoničari, srčani bolesnici i dijabetičari, a bilo je i alkoholisanih, učesnika tuča i osoba pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike