najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

U nedelju na severu kiša, do 15 stepeni

U Srbiji će sutra ujutro ponegde biti magle, a tokom dana će mestimično na severu zemlje padati slaba kiša, najviše na krajnjem severu Vojvodine, dok će u ostalim krajevima biti suvo, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, na severu posle podne severni. Najniža temperatura biće od -2 do osam stepeni, a najviša dnevna od 9 na severu do 15 stepeni na jugoistoku.

U Beogradu će sutra biti oblačno, posle podne i uveće povremeno će padati slaba kiša. Vetar će biti slab i umeren, južni i jugozapadni, posle podne severni. Najniža temperatura iznosiće 8, a najviša 12 stepeni.

U Srbiji će u narednih sedam dana vreme biti promenljivo, s temperaturama znatno iznad prosečnih vrednosti i dostizaće i 22 stepena. U četvrtak se očekuje osetno hladnije vreme i sneg na planinama, a posle podne i ponegde u nižim predelima brdsko-planinskog dela Srbije.

Tokom narednih sedam dana u Beogradu će se smenjivati periodi sunčanog i kišovitog vremena, s temperaturama iznad i znatno iznad prosečnih vrednosti.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike