U trendu

U Nišu četiri osobe lakše u saobraćajnim nesrećama

U protekla 24 sata u Nišu su se dogodile četiri saobraćajne nezgode koje u kojima su četiri osobe lakše povredjene, rečeno je danas agenciji Beta u niškoj Hitnoj pomoći.

Lekar Hitne pomoći Dušan Gostović rekao je da je serija udesa započeta je obaranjem pešaka na kružnom toku na Trošarini.

„Devojčica uzrasta 16 godina zadobila je povredu glave i lakta kada je oborilo vozilo. Ona je odmah prebačena u Klinički centar, a pregledi su pokazali da nema ozbiljnih povreda“, rekao je Gostović.

On je dodao da je Nišlija star 55 godina lakše povredjen kada je vozilom udario u stub pored puta u ulici pored Gradskog polja, dok je u sudaru dva vozila kod „Nišauta“ mladić lakše je povredio koleno i lakat.

Poslednji udes u nizu dogodio se na uglu Ulice Dragiše Cvetkovića i Uroša Predića gde je u sudaru motocikliste i automobila, vozač motocikla D.H. (40) zadobio je lakšu povredu kuka.

Ekipa Hitne pomoći uspela je juče u selu kraj Niša da spreči sredovečnog muškarca u pokušaju samoubistva.

Prema rečima Gostovića, pomoć lekara Hitne pomoći tokom protekle noći zatražilo je 200 odraslih i dece koji su uglavnom imali probleme sa disajnim organima, povišenu temperaturu i bolove u stomaku.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.