U osam saobraćajnih nezgoda u Beogradu 13 osoba povredjeno, a jedna teže

U osam saobraćajnih nesreća koje su se dogodile noćas i sinoć u Beogradu povredjeno je 13 osoba, medju kojima i jedna teže, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla jutros da je u saobraćajnoj nesreći u Ulici Andjelka Čelebonovića u Dobanovcima teže povredjen pešak (70) i da je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Prema njenim rečima, u saobraćajnoj nezgodi na Smederevskom putu oko 22 časa povredjene su dve osobe, a nakon toga je došlo do tuče u kojoj su učestvovale još dve osobe.

„Ukupno su povredjene četiri osobe“, kazala je Macura.

Ona je rekla da je u saobraćajnoj nesreći  desetak minuta posle ponoći na Zrenjaninskom putu povredjen muškarac (40) koji je prebačen u Urgentni centar.

„U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na uglu ulica Vladimira Teodorovića i Vojislava Ilića, povredjen je mladić (18), dok je u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 21.07, u Ugrinovcima u naselju Busije povredjen muškarac (22)“, navela je Macura.

Ona je rekla i da su dve devojčice povredjene na Dobanovačkom putu, iza Ktirora.

„U 20.34 dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su povredjene dve devojčice od 12 i 13 godina, koje su zbrinute u Urgentnom centru“, kazala je Macura.

Ona je dodala i da je oko 20.30 u saobraćajnoj nezgodi u Maksinom sokaku u naselju Bečmen (Surčin) povredjen pešak (72) i da su u udesu oko 19.25 na uglu ulica Ljubice Leković i Severni bulevar povredjene dve osobe.

„Hitna pomoć imala je ukupno 114 intervencija od kojih je 24 bilo na javnom mestu“, kazala je Macura.

Ona je navela da su se od hroničnih bolesnika najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i pacijenti sa hipertenzijom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.