U trendu

U planu gradnja stambeno-poslovnog objekta na Tošinom bunaru

BEOGRAD – U Ulici Tošin bunar na Novom Beogradu planirana je izgradnja stambeno-poslovnog objekta sa osam spratova.

Kako se navodi u urbanističkom projektu koji je Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove Beograda stavio na javnu prezentaciju, na ovoj lokaciji u planu je gradnja objekta sa 41 stanom i hotelom sa 4 zvezdice koji će imati 28 soba sa 56 kreveta.

Na parceli već postoji poslovni objekat – hotel koji će pre izgradnje novog objekta biti uklonjen, navodi se i dodaje da se projektuje stambeno-poslovni objekat spratnosti Po+Su+P+8.

Urbanističkim projektom je, između ostalog, predviđeno da novi objekat ima podrum površine 2145.55 kvadratnih metara, kao i tri garaže sa ukupno 104 parking mesta od kojih šest za invalide.

Na prvom spratu projektovani su hotelski sadžaji – restoran, hotelska kuhinja, pomoćne prostorije i dve hotelske sobe, kao i šest stanova.

Na drugom spratu projektovano je 11 hotelskih soba i šest stanova, navodi se i dodaje da je na trećem spratu projektovano isto toliko hotelskih soba i stanova.

Na četvrtom spratu projektovane su dve hotelske sobe i
tehničke prostorije za bazen i šest stanova, dok su na petom spratu projektovani sala za fitnes, prostorija za
masažu, svlačionice i bazen, kao i šest stanova.

Na šestom, sedmom i osmom spratu projektovana je samo stambena namena i to na šestom spratu četiri stana i donje etaže tri dupleksa, na sedmom su projektovana dva stana i gornje etaže tri dupleksa, dok su na osmom spratu projektovana dva stana.

Javna prezentacija trajaće od 2. do 9. februara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.