U udesima i u tuči protekle noći u Beogradu povredjeno 13 osoba

Na ulicama Beograda protekle noći dogodilo se sedam udesa u kojima je povredjeno 11 osoba, dok su u tuči na Južnom bulevaru povredjene dve osobe, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je agenciji Beta da je u saobraćajnoj nezgodi oko 3.45 na Zrenjaniskom putu povrede glave i kuka zadobio pešak, muškarac (35).

U udesu u Lužničkoj ulici u naselju Borča nešto pre dva časa posle ponoći povredjena je žena (49).

Oko 23 časa alkoholisani muškarac iz autobusa na Zrenjanisnkom putu prevezen je na Vojno-medicinsku akademiju zbog povrede pri ulasku u autoubusu.

Oko 23.15 u Bubanj Potoku dogodio se udes u kojem je povredjena petorica muškaraca i jedna devojka, a tri lekarske ekipe Hitne pomoći su zbrinjavale povredjene.

U udesu na autoputu za Zagreb u smeru ka Novom Beogradu oko 21.30 lakše su povredjene tri žene, dok je oko 20.00 na Brankovom mostu u saobraćajnoj nezgodi povrede zadobila žena.

U Južnom bulevaru sinoć oko 22.20 u tuči su povredjene dve osobe.

Ekipe Hitne pomoći protekle noći intervenisale su 109 puta od čega je 27 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari, srčani bolesnici sa bolom u grudima, kao i hipertoničari.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike