U trendu

Upozorenje vozačima na poledicu i oštećenja na putevima

Saobraćaj je večeras u Srbiji umerenog intenziteta i odvija se bez većih gužvi i zastoja na putevima, saopštio je AMS S.

Slaba kiša trenutno pada na području Loznice i Valjeva, a u toku večeri, prema rečima meteorologa, proširiće se i na ostale krajeve severozapadne i zapadne Srbije.

Zbog niskih večernjih temperatura i mokrih kolovoza, stvaraju se uslovi za pojavu poledice, zato se apeluje na vozače da brizinu vožnje prilagode uslovima na putu.

Vozači se takođe upozoravaju na novonastala oštećenja na putu, a u vidu rupa, posle ledenih dana, a putari su prisutni na gotovo svim putnim pravcima i rade na njihovom popravljanju.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na teretnim terminalima se na graničnom prelazu „Batrovci“ na izlazu iz Srbije čeka se oko 120 miuta, na graničnom prelazu „Šid“ na izlazu iz Srbije, odnosno na ulazu u Hrvatsku, čeka se oko 180 minuta, dok se na graničnom prelazu „Kelebija“ na izlazu iz Srbije teretna motorna vozila zadržavaju oko 90 minuta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.