U trendu

Uručeni ključevi automobila za 12 dobitnika u nagradnoj igri Uzmi račun i pobedi

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djordjević potpisao je danas ugovore i uručio ključeve 12 automobila „Fijat 500L“ dobitnicima koji su izvučeni u trećem kolu nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“.

„Pred nama je novi ciklus u kome će biti više nagrada, pored ostalog i glavna premija – stan u Beogradu na vodi“, kazao je Djordjević na svečanostu na Sajmu automobila u Beogradu, podsećajući da je sutra poslednje izvlačenje u prvom krugu nagradne igre, kao i da drugi ciklus počinje 7. aprila a trajaće do 5. maja.

On je istakao da je nagradna igra, u kojoj gradjani u kovertama šalju po 10 računa sa iznosom većim od 100 dinara ili isečaka od plaćanja karticom, premašila sva očekivanja.

„Do danas imao više od 5,1 milion koverata koje su poslali gradjani“, kazao je Djordjević.

On smatra da to pokazuje „svest gradjana da Vlada Srbije radi dobru stvar“, navodeći da će se vlada truditi da na transparentan način gradjanima predstavi sve ono što radi.

U prvom krugu nagradne igre biće dodeljeno ukupno pet stanova, 50 automobila i 80 robnih vaučera.

Nagrada „Uzmi račun i pobedi 2018“ je deo edukativne kampanje u godini borbe protiv „sive ekonomije“, koju je proglasila Vlada Srbije, a čiji je cilj podizanje svesti gradjana i privrede o značaju suzbijanja „sive ekonomije“, stimulisanje bezgotovinskih plaćanja i jačanje motivacije za jačanje propisa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.