U trendu

Uz slavlje na trgovima u Srbiji dočekana Nova 2018.

Nova 2018. godina dočekana je na trgovima u više gradova Srbije. Za Beograđane i njihove brojne goste uz veliki vatromet ispred Doma Narodne skupštine, prenose mediji u Srbiji.

Slavlje u Beogradu je počelo nastupom Balkanike, a nastavljeno je uz Riblju čorbu, a na kraju i koncertom Ace Lukasa.

U Beogradu policjia na više punktova pretresa sve koji žele da prisustvuju organizovanoj proslavi na glavnom beogradskom trgu, a oko bine postavljeno je šest velikih video bimova.

Uz tradicionalnu novogodišnju dekoraciju, na Trgu Nikole Pašića postavljene su tezge sa kuvanim vinom, rakijom, roštiljem, pivom i drugim ponudama.

Primetno je i jako prisustvo policije koja obezbeđuje ulice u blizini Trga Nikole Pašića. Okolne ulice zatvorene su za saobraćaj. Postavljene su i betonske blokade.

Nakon Balkanike na binu je izašao Bora Đorđević i njegova Riblja čorba, a pola sata pred ponoć publiku uveseljava i Aca Lukas čijim je nastupom uz vatromet dočekana Nova godina.

Nišlije se na Trgu kralja Milana vesele uz grupu „Van Gog“ u pratnji trubačkog orkestra, a u Pirotu se u Novu godinu ušlo uz grupu Galija. Novogodišnje veče u Novom Sadu otpočelo je taktovima benda Darka Rundeka koji pred više desetina hiljada okupljenih na Trgu slobode izveo najveće hitove.

Uz vino, domaće specijalitete i taktove hitova bendova Plavi orkestar i S.A.R.S, čiji se nastupi očekuju u nastavku proslave, svim posetiocima centralnog novosadskog trga zagarantovan je lep provod, a sudeći prema atmosferi, zabava uveliko traje.

Svi prilazi Trgu slobode su zakrčeni i potrebno je strpljenje kako bi se do njega stiglo.

Građani Jagodine Novu godinu dočekuju na „Skveru omladine“, uz Pilote i Kikija Lesandrića. Koncert na trgu je organizovan i u Chupriji gde nastupaju trubači Dejana Petrovića i Big benda.

Zaječar večeras slavi uz vatromet a u Pančevu se slavi već pet dana zaredom.

Subotica je Novu godinu dočekala uz Đorđa Davida i Milana Topalovića.

Na Zlatiboru, Kopaoniku i Tari, najpoznatijim zimovalištima u Srbiji, takođe je veselo.

Organizovanog dočeka nema u Vranju, Surdulici, Svrljigu, Prokuplju, Kragujevcu i Kraljevu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.