U trendu

„Uzmi račun i pobedi“ – od oktobra drugi krug nagradne igre

Drugi krug državne nagradne igre „Uzmi račun i pobedi” najverovatnije će se održati u oktobru, a građani se ponovo mogu nadati stanovima, automobilima i drugim brojnim nagradama, saznaje „Blic”.

Iako zvanično još nije potvrđeno kada će građani Srbije ponovo moći da se takmiče za vredne nagrade u državnoj igri na sreću, tako što će slati fiskalne račune, za sada je plan da drugi ciklus počne tokom oktobra.

– Kada je Vlada Srbije krajem prošle godine pravila plan, utvrđeno je da se igra održava u februaru i u oktobru. Prema tome, izvlačenje nagrada u drugom krugu mogli bismo da očekujemo pred Novu godinu – naglašava izvor „Blica” upućen u organizovanje ove igre na sreću, i dodaje da će nagradni fond biti sličan prvom krugu. Podsetimo, u prvom krugu podeljene su 742 nagrade, među kojima i šest stanova u Beogradu, 50 automobila „fijat 500L”, više putovanja u Pariz i Njujork…

U Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave naglašavaju da su Nacionalnim planom za suzbijanje sive ekonomije predviđena dva kruga nagradne igre, ali nisu mogli da preciziraju kada će nagradna igra biti nastavljena.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.