U trendu

Vesić u Resniku: Samo zajedno možemo da razvijamo Beograd

BEOGRAD – Član Predsedništva SNS Goran Vesić danas je u Resniku građanima poručio da samo zajedno s njima mogu da razvijaju grad, te da zato i dolaze u svako naselje da razgovaraju.

„Potrebni ste nam vi, jer samo zajedno možemo da razvijamo Beograd“, rekao je Vesić, koji je rezultatima postignutim u prethodnom periodu, kao i o odgovornoj politici koju sprovodi tim Srpske napredne stranke u Beogradu, razgovarao s građanima tog naselja.

Važno je da dovedemo investitore koji će zaposliti ljude, dodao je Vesić, podsetivši da je upravo to „suština politike predsednika Aleksandra Vučića“.

„Srbija se uspešno bori za svoje interese i međunarodni ugled, jer niko neće da ulaže u zemlju koja nije stabilna“, kazao je Vesić i dodao da se sada vodi srpska politika, politika u interesu srpskog naroda i da će se boriti da je zaštite.

S njim su u Resniku bili i članovi GO stranke Vladan Kocić i Dušica Stojković kao i šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Aleksandar Mirković, koji se, kako se navodi u saopštenju za medije, osvrnuo na „istorijski uspeh naše države na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i Nebojšom Stefanovićem, koju su danas na sednici Skupštine Interpola izvojevali pobedu Srbije, da tzv. država Kosovo ne bude primljena u Interpol“.

Osvrnuvši se na prethodnu gradsku vlast, Mirković je konstatovao da „građani njihove funkcionere nisu mogli da vide u Resniku, Ripnju i Barzilovici nego samo u centru grada“, dodajući da je njima samo bilo „stalo da se dokopaju fotelje i svoje bogatstvo uvećaju višestruko“.

„Sada se u Beogradu radi, a rezultati su vidljivi na svakom polju i upravo su građani ti koji su prepoznali rad i politiku Srpske napredne stranke i predsednika Vučića“, rekao je Mirković.
Funkcioneri SNS slozili su se da je u prethodnom periodu u Resniku urađeno mnogo, ali da to nije dovoljno i da će nastaviti da rade još brže i bolje i da će od Resnika napraviti još bolje mesto za život.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)