U trendu

Vučić čestitao Trampu na inauguraciji

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas novom predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu na zvaničnom preuzimanju dužnosti, izrazivši nadu da će dve zemlje nastaviti da jačaju i razvijaju odnose.

„Upućujem Vam najiskrenije čestitke povodom inauguracije za predsednika SAD. Uveren sam da ćete ovu časnu i odgovornu dužnost obavljati s dužnim poštovanjem i posvećenošću“, naveo je Vučić u čestitki.

On je istakao da u „turbulentna vremena i burne promene sa kojima se svet danas suočava iziskuju jake i posvećene lidere, koji mogu da odbrane i očuvaju demokratske vrednosti za koje se svi zdušno zalažemo“.

„Nadam se da ćemo u periodu koji je pred nama nastaviti da razvijamo i jačamo odnose Srbije i SAD za dobrobit naših dveju zemalja i naroda“, naveo je Vučić u čestitki, prenela je kancelarija Vlade Srbije za saradnju s medijima.

On je istakao i da je „Srbija spremna da bude pouzdan i odgovoran partner, otvoren za saradnju sa američkim investitorima, kojima može da ponudi siguran poslovni ambijent u zemlji koja je stub stabilnosti i mira u regionu Zapadnog Balkana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar