U trendu

Vučić ne vidi ništa loše u tablama s logom SNS

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i premijer Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da nema ništa loše u tome što su aktivisti SNS, koji su čistili sneg u Beogradu, nosili table sa obeležjem te stranke na ledjima.

Na konferenciji za novinare u Vladi Srbije, Vučić je rekao da nema razloga da se ljudi na društvenim mrežama šale na njihov račun, a da naročito nemaju prava da ih ismevaju „lenčuge koje samo zvocaju“, jer je reč o aktivistima koji svojim radom pomažu sugradjanima, a pre svega deci. 

„Pa šta ako su pokazali da su iz SNS? Jesu li ukrali nešto? Nisu, nego su uzeli svoju lopatu i čistili sneg i led. Neka uzmu oni malo da počiste… Ne vidim nikakav problem u tome, hvala im što su to radili“, rekao je Vučić.

Na društvenim mrežama pojavili su se fotografije aktivista SNS-a koji čiste sneg u okviru akcije „Pomozimo komšiji“. Pojedini aktivisti na ledjima nose velike table na kojima se nalazi logo i ime Srpske napredne stranke.

Vučić je ocenio da, iako predsednički izbori još nisu raspisani, pojedini potencijalni kandidati su već potrošili više od milion evra na kampanju, ali je dodao da njemu to ne smeta, jer će taj novac posredno biti potrošen u tržnim centrima i prodavnicama. 

„I pojedine novine žive od toga da li će neko da da dinar više, da li će taj novac da ide preko Šapca ili ne znam kako“, rekao je Vučić.

On je i predsedničkim kandidatima Saši Jankoviću, Vuku Jeremiću  i Vojislavu Šešelju poželeo mnogo sreće na izborima i najavio da će SNS pokušati da im se suprotstavi, a da će gradjani reći poslednju reč. 

Govoreći o Šešeljevim procenama izbornih rezultata i kritikama koje je na njegov račun izneo lider Nove Srbije Velimir Ilić, Vučić je rekao da o svojim nekadašnjim bliskim saradnicima ne voli da govori loše, ali da neće odustati od svojih principa.

@sns_srbija #NoviBeograd u akciji #PomozimoKomsiji #PonizimoClanove#Srbija #Beograd pic.twitter.com/rhgUzcUR4h— Demistifikator (@demistifikator) January 22, 2017

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar