U trendu

Vučić: O izborima za šest meseci

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će se predsedničkim izborima baviti za šest meseci i da će, kada SNS bude odlučio ko će biti kandidat, pokušati da se u 25 ili 30 dana suprotstavi drugim kandidatima koji misle da su već pobedili.

„Vidim da ima mnogo kandidata, mnogo stranaka, mnogo drugih kandidata. A ja mislim da je ono što smo danas uradili u Kikindi mnogo važno i da je još važnije ono što ćemo sutra da uradimo u Kruševcu“, rekao je Vučić novinarima u Kikindi gde je prisustvovao otvaranju fabrike autodelova „Mekafor“.

Na pitanje da prokomentariše izjavu predsednika Srbije Tomislav Nikolić da niko neće moći da ga ugrozi, ukoliko se bude kandidovao na izborima za predsednik 2017. godine, Vučić je rekao da je Nikolić dobro obavljao svoj posao u poslednje četiri godine.

„Kada budemo odlučili ko će da bude kandidat pokušaćemo da se u tih 25-30 dana suprotstavimo nekim drugim ljudima za koje vidim da su već pobedili. Pokušaćemo, ali pošto su oni apsolutni favoriti, onda su nam šanse male. Svejedno, mi ćemo za to vreme obavljati ustavom propisani posao“, kazao je Vučić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.