najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vučićev poziv na letovanje u Srbiji podelio građane

Premijer Aleksandar Vučić je najavio je da će građani Srbije koji budu letovali u zemlji moći da računaju na poreske olakšice.

“Spremamo konkretne predloge na osnovu iskustava drugih zemalja. Ideja je da građani koji provedu odmor u našoj zemlji dobiju vaučere sa iznosima za koje će im biti umanjen neki od poreza koje su u obavezi da plaćaju. Građani bi samo priložili fiskalne račune iz objekata u Srbiji u kojima su proveli odmor”, rekao je Vučić za beogradske medije.

Kako je premijer najavio, danas će “lično, na ulici”, započeti kampanju vlade “Moja Srbija”, u okviru koje će građanima biti podeljeni prospekti o turističkim destinacijama u Srbiji, kako bi se zainteresovali da deo svog odmora provedu u otadžbini.

“Neke od njih su lepše od bilo koje destinacije u ostalim evropskim državama. Nije ideja da nekome uskratimo slobodu da letuje u inostranstvu, već da ukažemo na činjenicu da i mi imamo prelepu zemlju, čega često nismo svesni”, rekao je Vučić.

Ova tema podstakla je mnogobrojne forumaše da diskutuju o tome da li i koliko se isplati ići na more, ili ostati u svojoj zemlji i možda upoznati krajeve koje do sada nisu imali prilike da vide. Pogledajte šta naši građani misle o predlogu premijera Vučića.

 

1 komentar
  1. Petar

    Pitam se, koliko ljudi u ovoj zemlji shvata ozbiljno ovog čoveka?

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike