U trendu

Vučićevo ponašanje infantilno i neozbiljno

Analitičar Djordje Vukadinović ocenio je danas ponašanje premijera Srbije i predsednika SNS-a Aleksandra Vučića kao infantilno i neozbiljno, a njegove „pretnje izborima“ opisao je kao dečju ljutnju zbog zvižduka u beogradskoj Areni na pomen njegovog imena.

Predsednik Srpske napredne ranke (SNS) Aleksandar Vučić zakazao je sednicu Glavnog odbora vladajuće stranke za nedelju, 17. januara, u Beogradu na kojoj će zatražiti odobrenje da pre Skupštine stranke donese odluku o raspisivanju vanrednih parlamentarnih izbora. 

„To je neprimereno i neozbiljno“, rekao je Vukadinović agenciji Beta i dodao da se Vučić igra „toplo-hladno“ sa svojim političim protivnicima, javnošću, ali i sa svojom strankom.

Vukadinović je ocenio da je Vučić lično bliži odluci o raspisivanju izbora, ali da do nedelje ostaje da se vidi da li će se od te ideje ohladiti, ili će možda naći neki ozbiljniji razlog od zvižduka koji su se nakon pomena njegovog imena čuli na otvaranju evropskog vaterpolo prvenstva u beogradskoj Areni.

„Teško je poverovati da će vrh SNS-a doneti bilo kakvu drugačiju odluku od onoga za šta se Vučić odluči“, kaza je Vukadinović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.