U trendu

Vučković očekuje izvinjenje zbog neistina o mandatima

Poslanica Demokratske stranke Nataša Vučković izrazila je danas zadovoljstvo što su delegaciji Srbije u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope potvrdjeni mandati, ali navela i da očekuje izvinjenje predstavnika vladajuće većine u Skupštini Srbije koji su iznosili neistine i uvrede na njen račun zbog tih mandata.

„Ponovo ističem da ni ja lično, ni DS, nismo doprineli ili podsticali da mandati budu dovedeni u pitanje. Naprotiv – na interesovanje socijalističke grupe zbog čega, kao njihov potpredsednik, nisam više u delegaciji, predložla sam im da o razlozima obaveste Biro grupe, ali da ne preduzimaju nijednu dalju akciju“, navela je Nataša Vučković u saopštenju dostavljenom medijima.

Kako je navela, o tome ima dokaz koji će predočiti predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković i poslanicima i članovima delegacije Aleksandri Djurović i Žarku Obradoviću od kojih očekuje izvinjenje za neistine i uvrede.

Ona je istakla da to kako će delovati socijalistička grupa u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope ili njeni članovi, prevazilazi mogućnost njenog uticaja.

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković saopštila je ranije danas da su delegaciji Srbije potvrdjeni mandati u PSSE i da ona zna ko je bio iza toga da se ti mandati eventualno ospore.

Povezane vesti:
Potvrdjeni mandati delegaciji Srbije u PSSE
Vučković odbacila optužbe Aleksandre Djurović
Djurović: Iza osporavanja mandata u Strazburu stoji DS
Delegaciji Srbije osporeni akreditivi u Savetu Evrope
Komitet PSSE o osporenim mandatima u četvrtak
SPS: DS zbog ličnih interesa nanela štetu Srbiji

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar