najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zadatak za osnovce koji je podelio javnost (foto)

TV voditeljka Nataša Miljković je putem svog naloga na Tviteru podelila jednu zanimljivu situaciju.

Naime, jedan osnovac je dobio zadatak iz matematike i rešio ga, ali je njegova učiteljica smatrala da mališan nije dobro uradio, pa ga je ispravila i napisala svoje mišljenje. Sve bi to bilo u redu da, ukoliko pogledamo pažljivo, možemo uočiti da učiteljica i nije baš bila sasvim u pravu.

Utoliko gore, pa se na Tviteru stvorila rasprava i polemika.

Šta vi mislite, ko je ovde pogrešio?

6 komentara
 1. KOBAC011

  Tačan odgovor je 5 priča, na osnovu postavke zadatka. Međutim, uočio sam drugi problem: rukopis ovog prvaka je katastrofalan, liči mi na rukopis moje pokojne polupismene babe.

 2. Tihi

  Zavisi od toga da li medju cetiri decakove price se nalazi i ova prica koju je devojcica procitala. U svakom slucaju, zadatak je glupo postavljen, nedovoljno jasan, i kriv je onaj ko ga je postavio.

 3. Miso Blacksmit

  Uciteljica je filozofski nastrojena devojcica i decak su procitali jednu istu pricu te se to racuna kao jedana i plus decak jos tri price, zajedno sad znaju 4 nove price a ne pet. Takodje ja bi pre zamerio tome sto decak procita vise, poznato je da zenske osobe vise citaju, bar koliko ja znam iz svoje okoline.

 4. Mujica Karamahmudovuć

  Pitanje je nelogično sa lingvističkog stanovišta, obzirom da nijednu priču nisu pročitali zajedno, ali je ovde u pitanju matematika, pa hajde…. Dakle – klinac je u pravu. Učiteljica nema pojma. (odgovor na ovo pitanje, bukvalno shvaćeno je – nijednu)

 5. Običan Srbin

  Naravno mališan je tačno izračunao: 1 + 4 = 5

 6. mileta

  Logično pročitali su po jednu priču oboje ali je ovaj mali pročitao i 3 više od Ane i to je 5 a ta učiteljica nema pojma.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike