U trendu

Zaposleni Vojvodjanske banke uredjivali škole i priobalje reka u Srbiji

Zaposleni u Vojvodjanskoj banci ovog meseca su uredjivali osnovne škole i zelene površine u Kragujevcu, Bajnoj bašti i selu Djurdjevu kod Subotice, saopštila je danas ta banka.

Kako se navodi, volonterski timovi su proveli 398 sati uredjujući osnovne škole i zelene površine.

Zaposleni u Vojvodjanskoj banci u Kragujevcu su uredili Osnovnu školu „Milutin i Draginja Todorović“ u kojoj su pored krečenja zida, farbali ogradu, pagode i klupe u dvorištu kako za skoro 1.000 dece i više od 100 nastavnika te škole.

Uoči kampanje „Očistimo svet“ volonterski tim banke iz Bajine Bašte dao je svoj doprinos očuvanju životne sredine čisteći priobalje Drine na tri lokacije.

Zaposleni na severu Vojvodine uredjivali su dvorište Osnovne škole „Vladimir Nazor“ iz subotičkog prigradskog naselja Djurdjin koje broji 1.700 stanovnika. U toj školi koju pohadja 120 djaka volonteri su farbali školsku ogradu, radijatore, pragove i žardinjere, dok su u dvorištu, koje se prostire na pet hektara sadili čemprese.

Direktorka sektora Društveno odgovorno poslovanje Vojvodjanske banke Zorica Džida rekla je da volontiranje znači svakome u toj kompaniji i da je cilj da ono postane deo korporativne kulture i identiteta širom zemlje.

„Osluškujemo potrebe zajednice i na bazi inicijative kolega iz odredjenog grada, realizujemo volonterske akcije“, istakla je Zorica Džida, navodi se u saopštenju.

Iz Vojvodjanske banke naglašavaju da je nabolji način da opravdaju i da se oduže za  poverenje koje im njihovi zaposleni i klijenti svakoga dana ukazuju, to da im pokažu da se zahvaljujući poslovanju banke okruženje u kome žive menja nabolje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar