najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Železnica odgovorna za probleme putnika

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da su ljudi koji vode Železnice Srbije odgovorni za to što su putnici na liniji Beograd-Bar imali neprijatnosti, jer je voz stajao više od osam sati na stanici u Valjevu, a nije im obezbedjen alternativni prevoz.

Voz koji je juče krenuo iz Beograda za Bar oko 9 sati, stajao je u Valjevu više od osam sati zbog saobraćajne nesreće, zbog koje je pokidana kontaktna mreža, a prema rečima putnika u vozu nije bilo ni grejanja ni struje.

Mihajlović je novinarima u Agenciji za privredne registre rekla da je danas već imala sastanak o tom dogadjaju i da će sutra imati još jedan i naglasila da će nadležni morati da preuzmu odgovornost.

“Imali smo već jedan sastanak i sutra ćemo nastaviti. Ja sam rekla da mi je potpuno svejedno da li je u pitanju direktor preduzeća Srbija voz ili Srbija infrastrukture i šta je uzrok toga da voz stoji i kakav je problem na pruzi”, rekla je Mihajlović.

Ona je naglasila da je direktor preduzeća dužan da nadje alternativni način da preveze ljude, a ne da putnici čekaju u vozu na niskim temperaturama.

Prema njenim rečima, ovo je pitanje shvatanja šta znači kada vodite jedan sistem i pitanje odnosa prema poslu.

Mihajlović je rekla da je poruka za sve direktore i za ljude koji obavljaju važne funkcije u državi, kao direktori javnih ili javno komunalnih preduzeća, da su 24 sata dužni da budu vezani za svoj posao.

“Kakav god problem da se desi dužni ste i vaš zadatak je da problem rešavate i da niko nema problem zbog toga što vi kao direktor na obavljate poslove na najbolji način”, istakla je Mihajlović.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike