najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Zukorlić je huligan

Potpredsednik vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić rekao je da Sveopšti sabor islamske zajednice u Novom Pazaru, koji je bio sazvao narodni poslanik i bivši muftija Muamer Zukorlić, nije nikakav sabor, već predstava za publiku u Beogradu po principu “ja ću vam praviti probleme ukoliko ne rešite moje lične zahteve”.

To u Sandžaku “više ne prolazi”, rekao je Ljajić u intervjuu “Politici”.

Na konstataciju da se ti Zukorlićevi zahtevi tiču univerziteta, on kaže da se radi o bespravnoj gradnji i pravljenju rugla od centra Novog Pazara, pa se želi skrenuti pažnja i, pa se “priča okreće da se dobije podrška u Beogradu”.

“Nažalost, on tu podršku ima odnekud, čim se dozvoljava da može da radi šta hoće, da niko ne interveniše, da se nadležne institucije prave i gluve i slepe…”, rekao je Ljajić.

Kako je objasnio, Vrhovni sud je predudio da ta zgrada koja se sada dodatno proširuje, treba da se vrati ljudima koji su je kupili u privatizaciji.

“On (Zukrolić) je tu upao sa naoružanim ljudima, oteo je, navodno jer je bila vakufska imovina, i sad od nje pravi kafiće, butike, zlatare…”, naveo je Ljajić.

Na konstataciju da ispada da je Zukorlić jači od Vrhovnog suda, Ljajić odgovara da je “sigurno jači” i da za to nema objašnjenje.

Na primedbu da zvaničnici tvrde da niko nije jaci od države, mada bi neko dodao “osim navijača”, a sada izgleda i Zukorlića. Ljajić kaže:

“Pa on i jeste zapravo navijač i huligan. On nije ništa drugo nego to. To su iste metode, isti recepti, apsolutno identično sve, nikave razlike tu nema”.

(Tanjug)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike