najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ako Tramp postane predsednik, može da zahvali ovom momku (foto)

Tviteraš Rasel Štajnberg, koji je, nehotice, dao ideju Donaldu Trampu da se kandiduje za predsednika SAD, tvrdi da je već dugo izložen uvredama i pretnjama.

Tramp je, prema mnogima, najkontroverzniji kandidat za predsednika SAD ikada, a list „Indipendent“ tvrdi da je „krivac“ baš Štajnberg, koji je, svojevremeno, imao žustru prepisku sa Trampom.

Godine 2013. on se preko „Tvitera“ obratio Trampu i predložio mu da se kandiduje, iznerviran Trampovim komentarima nakon druge inauguracije Baraka Obame za američkog predsednika.

– U tom trenutku sam hteo da reaguje na ono što napišem, pa sam odlučio da ga izazovem rečima da „mrzi Ameriku“ i da se treba kandidovati za predsednika, a on mi je odgovorio da se pazim – navodi Štajnberg.

Kada su se stvari počele odvijati u Trampovu korist i kada je bilo sve izglednije da će ući u trku za predsednika – nastao je haos.

Počeli su da mi prete njegovi fanovi, ali i fanovi predsedničke kandidatkinje demokrata Hilari Klinton. Čitav internet me optužuje da sam mu ja dao ideju da se kandiduje – navodi Štajnberg.

Rasel je novinarima rekao da će na izborima podržati Klintonovu, ali da je ne promoviše previše na društvenim mrežama, jer smatra da ona nema moć da utiče na bitne stvari u SAD, prenose mediji.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike