U trendu

Albanski forum od Milatovića očekuje da poseban akcenat bude na manjinama

PODGORICA – Lider Albanskog foruma Nik Đeljošaj čestitao je novoizabranom predsedniku Crne Gore, jednom od lidera Pokreta Evropa sad, Jakovu Milatoviću i predložio da poseban akcenat tokom njegovog mandata bude na manjinama, uz opasku da, kako je naveo, način proslave njegove pobede nije poslao baš takvu poruku.

Đeljošaj kaže da je uveren da će Milatović svojim delima potvrditi i raditi ono što je obećao tokom izborne kampanje i da će biti predsednik svih građana.

„Kao predstavnik Albanaca, poštujući izbornu volju građana, spreman sam da sarađujem uz međusobno poštovanje i na osnovu stavova koje zastupamo“, napisao je Đeljošaj na Fejsbuku.

Đeljošaj je čestitao i građanima koji su doprineli da izborni proces protekne u duhu slobode i demokratije, uz konstaciju: „Što veća podrška, veća odgovornost“.

Inače, Albanski forum na proteklim izborima ni u prvom ni u drugom izbornom krugu, nije podržao nijednog predsedničkog kandidata, već je prepustio članstvu, pristalicama i simpatizerima da glasaju po svom nahođenju imajucji u vidu ciljeve i zahteve albanske zajednice u Crnoj Gori.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar