najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Da li je moguće da se Ivanka tajno sastala sa ovom osobom?

Sve što se dešava oko Bele kuće ili unutar nje jednostavno ne može biti skriveno dugo i tu lekciju sigurno je sada naučila i ćerka predsednika SAD, Ivanka Tramp.

Ivanka se nekoliko nedelja nakon inauguracije Donalda Trampa tajno sastala sa Sesil Ričards, poznatom aktivistkinjom Demokratske partije i predsednicom organizacije Planned Parenthood.

Ivanka je želela da se sa Ričardsovom što pre nađe kako bi shvatila sve oko spornih pitanja pobačaja, a i zato što je organizacija bila na stubu srama kod Republikanske stranke zbog novca koji dobijaju kako bi davale potporu pobačajima.

Kako sastanak nije bio prijavljen, svi u Beloj kući iznenadili su se kada je tajna isplivala na videlo.

„Sastanak nije bio prethodno prijavljen i retko se događa da se sastanu poznata demokratska aktivistkinja i bliski savetnik republikanskog predsednika. Svrha sastanka bila je da Ivanka u potpunosti shvati koje su obaveze i ciljevi organizacije Planned Parenthood i kako se finansira“, rekla je Don Lagens, izvršni potpredsednik organizacije, javlja Politiko.

Iako su dve žene na početku lepo ćaskale i shvatile šta jedna od druge očekuju, razlike u stavovima ipak su isplivale na površinu.

Ričardsova je tako javno prozvala Ivanku Tramp što ništa ne čini po pitanju zdravstvene zaštite Amerikanki.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike