U trendu

Amerikanci u šoku: Pogledajte šta je Tramp poklonio Melaniji za Božić

Predsednik SAD Donald Tramp i nije se baš isprsio božićnim poklonom za svoju suprugu Melaniju. Tako se barem čini prema odgovoru koji je dobio jedan obaveštajni analitičar stacioniran u Kuvajtu kada je Trampa pitao što je kupio supruzi za Božić.

Kada je čuo pitanje, Tramp se zavalio u fotelju u svojoj kancelariji, odakle je razgovarao s njima putem videopoziva i odgovorio: „Oh, to je teško pitanje. Pa evo, trebalo bi da priznam da sam joj poklonio zaista lepu čestitku. Znate, ja puno radim… „,  rekao je predsednik SAD-a i objasnio svoj poklon:

– Poklonio sam joj predivnu čestitku, tražio sam više njih pa sam odabrao najlepšu – nastavio je, a potom je poentirao: Mi imamo predivnu vezu, kao što, nadam se, imate i vi sa svojim suprugama. Možemo reći da još radim na božićnom poklonu, je li to u redu – rekao je Tramp, piše „USA Today“.

Mnoge je ovo podsetilo na događaj iz 2018. godine kada je Tramp rekao da joj je i za rođendan poklonio „veoma lepu čestitku“. Američki su se mediji zatim raspisali o Trampovom poklonu, a sve je naravno burno propraćeno i na društvenim mrežama.

– Ne znaš ženi da kupiš ni poklon za rođendan, kladim se da nisi ni sinu – samo je jedan od komentara na društvenim mrežama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.