U trendu

Analiza stručnjaka: Melanija i Donald su isti – plitki i tašti

Potpis je jedinstveni skup znakova koji mnogo govori o vama, a naučnici u SAD-u utvrdili su da rukopis može da odaje naznake čak 5000 karakternih osobina. Kod svake vrste potpisa služimo se pomalo stilizovanim rukopisom, posebno ako nije reč o službenom dokumentu. Njega potpisujemo standardno, imenom i prezimenom, pa ga treba posmatrati u kontekstu – u odnosu prema ostatku rukopisa. Grafološka analiza potpisa Melanije Tramp otkriva puno toga o Prvoj dami, uverena je Šejla Kurtc, čije usluge u pronicanju karakter a koristi i policija.

Ona kaže kako poruka koju je Melanija ostavila u dečjoj bolnici u Italiji u sredu prikazuje zbijen rukopis uskih slova, koji otkriva zatvorenost, često prikriva nesigurnost i manjak samopouzdanja. Osim dobrih želja koje je izrazila u poruci, Melanija je ispod nacrtala cvet i srce. Kroz ceo rukopis, ona je pronašla male zavijutke na kraju reči koje naziva kukama, a koje otkrivaju upornost u Melanijinom karakteru, odnosno odlučnost u zadržavanju svega što stekne.

Osim toga, smatra kako te kuke pokazuju da voli da skuplja i poseduje brojne stvari, i materijalne i nematerijalne. Preciznost u slovima i tačkama otkrivaju da Prva dama zna dobro da sluša, izpravna je, lojalna i sa samokontrolom. Kurtz je analizirala rukopis predsednika Donalda Trampa celu deceniju, a upoređujući ga sa Melanijinim i otkrila nešto vrlo zanimljivo – između njihovih potpisa i ličnosti postoje neverovatne sličnosti.

– Slova otkrivaju manjak produhovljenosti i kod jednog i kod drugog, ali i taštinu i određenu plitkoću duha – ističe Kurtz.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.