U trendu

Bajden zrtva podvale uzivo: Opsovao ga covek iz Oregona

VAŠINGTON – Predsednik SAD DŽozef Bajden dobio je uvredu za Badnje veče, a da toga nije bio ni svestan, kada je sa suprugom DŽil vodio emisiju iz Bele kuće posvećenu američkoj porodici.

Jedan od gledalaca se uključio u program, a onda je Bajdenu rekao „Idemo, Brendone“, oko čega se američki predsednik složio, ne shvatajući da je reč o suptilnoj psovci koja je nastala u oktobru, preneo je BBC.

Bajdenovi su putem video linka razgovarali i sa decom, što je tradicija u Beloj kući na Badnje veče, usput prateći sanke Deda Mraza uz pomoć severnoameričke odbrambene vazdušne komande.

Tokom razgovora, javila se porodica iz Oregona – deca Grifin (11), Hanter (3), Pajper (4) i Penelopa (2), kao i njihov otac DŽared.

Posle razmene nekoliko rečenica, DŽil je poželela srećan Božić porodici u Oregonu, potom i Bajden.

DŽared je odgovorio da se nada da će i Bajdenovi imati lep Božić.

„Srećan vam praznik i…idemo, Brendone (Let’s go Brandon)!“, kazao je Džared.

Bajden je odgovorio, da se slaže sa porukom i rekao „Idemo, Brendone“.

Međutim, pozadina poruke „Let’s go Brandon“ je šifra za vulgarnu poruku koja se zvučno skoro pa rimuje sa „Let’s go Biden“ (idemo, Bajdene).

Psovka je nastala 2. oktobra na trci NASCAR u državi Alabama kada je vozač Brendon Braun osvojio prvu „Xfiniti“ seriju.

Tada ga je intervjuisao novinar „NBC Sports“, a iza njega je okupljena gomila uzvikivala nešto što izgledalo kao da viču „Let’s go Brandon“, a zapravo su uzvikivali „F…off Biden“

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar