U trendu

Bizarna sudijska odluka: Kćerka popularnog „Lovca na krokodile“ mora da dokaže da joj je otac zaista mrtav

Bindi Irvin (17), kćerka pokojnog Stiva Irvina, zvezde šoua “Lovac na korokodile”, sud je odbio ugovor sa američkim izdanjem šoua “Ples sa zvezdama”, zbog nedostatka dokaza da je njen slavni otac stvarno mrtav.

Po zakonu, ako je dete maloletno, roditelji moraju da se izjasne šta će biti sa zaradom koje njihov naslednik ostvari, tj. ko će raspolagati honorarom.

Njena majka Teri Irvin je već ranije potpisala formular kako se odriče prava na raspolaganje kćerkinim honorarom, ali sudiji suda u Los Anđelesu to nije bilo dovoljno. Odbacili su ugovor koji je Bindi potpisala s ABC-jem obrazloživši kako bez odgovarajućeg dokaza da se njen otac “neopozivo i trajno ”odrekao tog novca“, sud ne može naći da je u najboljem interesu maloletnika da se poštuju uslovi iz tog ugovora”.

Ova presuda sudije zapanjila je sve, jer o nesreći 44-godišnjeg australijskog zoologa i TV zvezde pisali su svi svetski mediji i malo ko ne zna za nju jer je bila bizarna.

Irwin je, naime, snimajući novi serijal “Najopasnije životinje u okeanu” 2006. godine, umro od uboda raže, koja ne spada među najopasnije životinje okeana.

Sudija se na to nije obazirao, pa je zbog nepotpune dokumentacije, odbacio ugovor uz ovo bizarno birokratsko obrazloženje, prenose svetski mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.