U trendu

Bizarno: Francuski kandidat za predsednika oženjen je svojom nastavnicom!

Od francuskih predsednika i potencijalnih kandidata za to mesto u bližoj istoriji do sada smo slušali svašta i nagledali smo se svakakvih njihovih avantura i afera.

Kandidat za predsednika Francuske Emanuel Makron preti da izbije na prvo mesto nepisane liste najluđih priča iz ljubavnog života političara iz ove zemlje.

Tridesetdevetogodišnji Makron, bivši ministar finansija, oženjen je 20 godina starijom suprugom Brižit Tronjo, koja mu je, ni manje ni više, nego bila nastavnica u privatnoj katoličkoj srednjoj školi u Amijenu!

Par se upoznao kada je Emanuelu bilo samo 15 godina, a ona je tada imala 35 i bila je srećno udata majka troje dece. Ništa čudno ali jedno od njene troje dece išlo je sa Makronom u razred!

Brižit Tronjo predavala je francusku književnost i držala je časove glume, dok je Emanuel bio odličan pijanist.

„Nije bio tipičan adolescent. Šarmirao ju je njegov talenat za pisanje. Stalno je pisao pesme a ona ih je čitala pred razredom“, rekao je Makronov drug iz škole za list Le Parisien.

Veza je postala romantična kada je Makron, tada šesnaestogodišnjak, uverio nastavnicu da zajedno pišu i rade na predstavi.

“Pisanje predstave zbližilo nas je, družili smo se svakog petka i postali neverovatno bliski”, rekla je.

Kada su počele glasine da između njih dvoje postoji nešto, roditelji su ga poslali u gimnaziju u Pariz, ali on je poručio svojoj ljubavi: „Nećeš me se rešiti. Vratiću se i oženiću se tobom“.

Tronjo se u međuvremenu razvela i prihvatila, gle čuda, posao u Parizu.

Tada je rekla sama sebi: „Ako sada ovo ne napravim, zažaliću“.

Kada je Makron napunio 30 godina a Tronjo 50 stali su pred oltar, nakon čega je krenula njegova politička karijera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)