U trendu

BL: Uhapšene 4 osobe, za jednom Srbija raspisala poternicu

BANJALUKA – U policijskoj akciji „Logan“ uhapÅ¡ene su četiri osobe zbog droge i drugih krivičnih đela, potvrđeno je za Srpskainfo.

Prema saznanjima tog portala, uhapšeni su Stefan Stefanović iz Novog Sada, Slobodan Stanković, Milan Gajić i Bojan Đurić.

Obavljenim operativnim proverama utvrđeno je da je za Stefanovićem Srbija raspisala Interpolovu poternicu za teško ubistvo.

Prilikom kriminaliÅ¡tičke obrade Stefanović je izjavio da se na području Banjaluke skrivao oko tri godine koristeći falsifikovane dokumente sa laÅŸnim imenom.

Operativnim radom policijski sluÅŸbenici su doÅ¡li do saznanja da navedena osoba koristi falsifikovanu ličnu kartu na ime Nikola RadiÅ¡ić i da se pod tim imenom kreće na području Grada Banjaluka.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić rekla je da je akcija “Logan” usmerena na kriminogena lica osumnjičena za veći broj krivičnih dela, a u vezi zloupotrebe opojnih droga i falsifikovanje dokumentacije, kao i drugih krivičnih dela.

Istoga dana prilikom pretresa stana koji koristi osumnjičeni Stefanović pronađeni su i oduzeti oko 60 grama kokaina, oko 30 grama marihuane, vaga, viÅ¡e mobilnih telefona, veća količina novca, falsifikovana dokumenta Srbije i Å vajcarske i drugi predmeti koji mogu posluÅŸiti u krivičnom postupku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.