U trendu

Britanka ošamarila policajca na Baliju i završila u zatvoru

DENPASAR – Britanska turistkinja Auje Takadas (42) završila je u zatvoru zato što je u subotu ošamarila imigracionog službenika na aerodromu Ngurah Rai na Baliju u Indoneziji, piše BBC.

Ona je snimljena kako verbalno i fizički napada službenika nakon što je kažnjena zbog ilegalnog boravka u državi, pošto je prekoračila svoju boravišnu vizu za 160 dana.

Turistkinja je proglašena krivom za nasilje nad policajcem nakon što ga je ošamarila po licu i pokušala da mu oduzme pasoš. Njoj preti kazna od šest meseci zatvora za koju tvrdi da je „nepravedna“.

Britanka se uputila u Singapur, a radnici na aerodromu ma Baliju su je izdvojili zbog provere. Kada je dobila avionsku kartu, službenici su otkrili da joj je viza istekla i rekli su joj da mora da plati kaznu od 3500 dolara, odnosno 25 dolara za svaki dan ilegalnog boravka u državi.

Ona je počela da viče na službenika, jer je zbog provere i kazne propustila let za Singapur. Vikala je, a zatim ga je i ošamarila, nakon čega je odvedena u imigracioni pritvor u kojem se nalazi od subote.

Tužilaštvo je navelo da nije primenjeno nasilje protiv Britanke i da su morali da je privedu, a iz suda u Denpasaru su saopštili da je Takadas podnela žalbu, naveo je BBC.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike