U trendu

Otkaz! CNN otpustio komičarku zbog fotografije s Trampovom glavom

Američka televizijska mreža Si-En-En otpustila je danas komičarku Keti Grifin zbog fotografije na kojoj ona drži za kosu nešto što liči na odsečenu, krvavu glavu američkog predsednika Donalda Trampa.

Grifin (56), koja je bila voditeljka Si-En-Enovog novogodišnjeg programa u proteklih 10 godina, juče se izvinila zbog sporne fotografije i rekla da je zamolila fotografa Tajlera Šildsa da je ukloni sa interneta, ali to nije bilo dovoljno da ona zadrži posao u Si-En-Enu, prenosi AFP.

„Si-En-En je raskinuo ugovor sa Keti Grifin o angažovanju u novogodišnjem programu“, saopštila je na Tviteru služba za komunikacije američke TV mreže, koja je fotografiju prethodno ocenila kao „gnusnu i uvredljivu“.

Tramp je ranije danas poručio komičarki da bi „trebalo da se stidi“ zbog fotografije, istakavši da je njegovoj deci, posebno 11-godišnjem sinu Baronu, teško zbog tog „bolesnog“ prizora, preneo je AP.

https://www.youtube.com/watch?v=MUrcaAgUJrs

I prva dama Melanija kritikovala je „uznemirujuću fotografiju kao majka, supruga i ljudsko biće“, dovodeći u pitanje mentalno zdravlje komičarke Grifin, koja je dvaput dobila nagradu „Emi“ za rijaliti šou „Moj život na D listi“.

Fotografija je izazvala burne reakcije, a mnogi korisnici društvenih mreža su tražili da Grifin bude uhapšena.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.