U trendu

Cvijanović: Zahvalost pripadnicima MUP-a na očuvanju Srpske

BANJALUKA – Predsednica Republike Srpske Želkka Cvijanović zahvalila je svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova za godine predanog rada na očuvanju i zaštiti Republike Srpske, njenog ustavnog poretka, ali i zaštiti svih građana i njihove imovine.

Čestitajući krsnu slavu MUP-a, Sabor Svetog arhangela Mihaila, Cvijanović je istakla da stabilnost Republike Srpske u velikoj meri zavisi upravo od MUP-a.

„Naša opšta bezbednost zavisi upravo od spremnosti naše policije. Iz tog razloga smo čitav niz godina radili na unapređenju materijalog statusa, ali isto tako i osposobljenosti pripadnika MUP-a“, rekla je Cvijanović novinarima u Banjaluci.

Ona je naglasila da su pripadnici MUP-a ti od kojih zavisi mir i red, te sve ono što je važno da bi Republika Srpska mogla da gradi ekonomski bolju budućnost i da zadrži političku stabilnost.

„Svim pripadnicima MUP-a želim mirnu i stabilnu Republiku Srpsku, uspešan rad u budućnosti i svest o tome da nam je najvažnija upravo Republika Srpska“, poručila je Cvijanović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.